1_bianca2-jpg_1426844958.jpg


Sunt doctor în Științele Comunicării și cadru didactic asociat la SNSPA, unde predau seminarii de Semiotică studenților de la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, precum și celor de la Facultatea de Publicitate.

În anul 2014, am fost cercetător vizitator la Universitatea din Bournemouth, Marea Britanie, unde am studiat despre construcția discursivă a imigrației românilor în presa britanică. În cadrul stagiului de cercetare, am analizat stereotipurile despre români prezente în media britanice și cum afectează ele imaginea de țară a României.

În prezent, principalele interese de cercetare vizează branding-ul național, semioticile culturale, semiotica socială, analiza cadrajelor mediatice, identitatea națională, sfera publică și analiza discursului.

Am experiență profesională în marketing digital și publicitate. Ca specialist în Comunicare, am colaborat cu clienți internaționali, construind strategii de social media. În plus, am lucrat cu artiști români în cadrul unei case de discuri, unde m-am ocupat de reputația online a artiștilor și de paginile lor de brand.